Single Blog Title

This is a single blog caption

Angelo Zimmerman voetbalt volgend seizoen bij Pelikaan S

Angelo Zimmerman heeft er voor gekozen het komend seizoen bij Pelikaan S in Oostwold te gaan voetballen. Hij heeft overschrijving aangevraagd van ONS Boso Sneek naar Pelikaan S. In Oostwold wordt hij herenigd met zijn voetbalmaatje; Anton Jongsma.

Eind seizoen 2016 – 2017 was er sprake van contractverlenging van Angelo Zimmerman bij ONS Boso Sneek. Zimmerman heeft het destijds voorgelegde contract naast zich neergelegd en niet ondertekend. Dit had tot gevolg dat Angelo Zimmerman in het afgelopen seizoen niet te zien was op de voetbalvelden. De verdediger/middenvelder kwam na het faillissement van WKE naar het Zuidersportpark in Sneek. Hij groeide uit, in de anderhalf jaar dat hij actief was voor ONS Boso Sneek, tot 1 van de sterkhouders van de Oranjehemden. 

Zimmerman (19 maart 1984) kwam voor zijn overgang in 2016 naar ONS Boso Sneek sinds 2011 uit voor WKE. Daarvoor speelde hij voor FC Emmen, RBC Roosendaal, BV Veendam en Cambuur Leeuwarden en kwam hij 6 x in actie voor de nationale ploeg van Curaçao. Zimmerman staat bekend als een sterke verdediger, die echter ook op het middenveld prima uit de voeten kan.

 

 

Leave a Reply