Single Blog Title

This is a single blog caption

Heren 2 nacompetitie

zaterdag 28 mei om 11:00 zal de wedstrijd van het jaar starten voor Heren 2 van Pelikaan-S namelijk  PKC’83-Pelikaan-S  . Deze wedstrijd zal duidelijk maken wie er volgend jaar uit mag komen in de reserve 2de klasse.

Na een matige eerste periode met hier en daar wat ”pech”, wisten de mannen van heren 2 zich in 2016 te herpakken! En mogen zich daarom nog steeds ongeslagen noemen in 2016. Deze goede prestatie resulteerde in een eerste plek in de tweede periode en gaf daardoor het recht op nacompetitie voor promotie naar de 2de klasse. Dit houdt in dat er een poule van 3 teams is waarvan de uiteindelijke winnaar promoveert.

Dit opmerkelijke resultaat in 2016 van heren 2 bleef natuurlijk niet onopgemerkt en daardoor kwamen er vele vragen hoe dit nu mogelijk was ?!

Dit leidde er toe dat door een aantal experts onderzoeken werden gestart, met elk een andere verklaring.

” Uit mijn onderzoek is gebleken dat er een aantal spelers bij andere clubs mee trainen, zo schijnt bijvoorbeeld K. Van Dellen prima mee te draaien met Bayern Munchen en zal hij zelfs met A. Robben meerijden.”

Voor mij is er maar een duidelijke verklaring, de connecties van D.Siegers bij het grote FC Barcelona hebben er in de winterstop voor gezorgd  dat het zo genoemde Tikkie-Takkie voetbal volledig wordt beheerst door de selectie van heren 2.” 

Nu aan het einde van het seizoen kunnen we het dan wel bekend maken, wat de daadwerkelijke oorzaak is !

Dat is namelijk allemaal te danken aan D.Corleone ! Voor u misschien nog onbekend, maar voor ons is het een held !

Hij wist de gehele selectie een gezond leef patroon te laten hanteren met behulp van kwaliteit groente van Holland Groente! Dit in combinatie met de fantastische inloop truien gaf heren 2 de boost die ze nodig hadden !

” Ik ben zo fit dat ik uiteindelijk maar een rugblessure heb geacteerd dat ook andere spelers een keer de kans kregen om te spelen, want coach van Dijk kon niet meer om mij heen !” zo zei John Veldsema.

Teamfoto Pelikaan S 2 2015-2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inmiddels is de eerste stap gezet naar de 2de klasse door met 4-1 thuis SV Bedum te verslaan !

stand

 

 

 

 

Kom heren 2 met ze allen aanmoedigen bij de wedstrijd PKC’83- Pelikaan-S !

De kring 100

9727AZ

Groningen