Single Blog Title

This is a single blog caption

Keeper Winand Quartel kiest voor Pelikaan S

OOSTWOLD – Doelman Winand Quartel maakt volgend seizoen deel uit van de eerste selectie van Pelikaan S. De 21-jarige talentvolle keeper komt over van VV Heerenveen.

Winand Quartel is geboren en getogen in Oudehaske en verruilde zijn dorpsclub in voor het hoger geklasseerde Heerenveense Boy’s. Na zich daar in de kijker te hebben gespeeld werd hij gevraagd om voor de zondag 1e klasser VV Heerenveen te komen spelen. Hij ontwikkelde zich daar tot een vaste waarde in het 1e elftal.

De van VV Heerenveen afkomstige keeper zegt zelf: ”ik heb een gezonde ambitie om hogerop te komen en ik denk dat Pelikaan S een juiste stap in die richting is. Zelf schat ik de 1e klasse zaterdag, waar Pelikaan S in uitkomt, hoger in dan de zondag 1e klassers. Met die reden heb ik gekozen om mij verder te ontwikkelen bij een club die de ambitie heeft om mee te draaien in de hogere klassen van het zaterdag amateurvoetbal”.

Trainer Jan Schulting is zeer content met de keuze van Winand. Ook omdat Devon Harmsma komend seizoen blijft keepen bij Pelikaan S. Samen met keeperstrainer Jarno Moek heeft de trainer dan de beschikking over een uitstekend keepersduo waar Pelikaan S met vol vertrouwen mee het nieuwe seizoen in kan.

Namens het bestuur en de staf wensen wij Winand een hele plezierige en succesvole periode toe in Oostwold.