• Lid worden

 • Aanmeldformulier

  Voornaam *
  Tussenvoegsel
  Achternaam *
  Initialen *
  Geslacht *
  Geboortedatum *
  Straatnaam *
  Huisnummer *
  Nummertoevoeging
  Postcode *
  Plaats *
  Telefoonnummer
  Mobielnummer *
  Email *
  EmailHerhalen *
  Iban
  Opmerkingen
  Captcha *
  Velden met een * zijn verplicht!
 • Contributie

  Contributie:

  • Senioren: €160,-
  • Jeugd t/m JO19: €90,-
  • Jeugd t/m JO10: €80,-

  Peildatum voor leeftijd is 1 juli.

  Je kunt de contributie overmaken naar bankrekeningnummer: NL33 RABO 0335178014. Bij automatische incasso krijg je €2,50 korting.

  Sporten is voor alle kinderen belangrijk. Wanneer er niet genoeg financiële middelen zijn om een jongere (tussen de 4 en 18 jaar) te laten sporten, kan het Jeugdsportfonds helpen. Op de website van het Jeugdsportfonds is alle informatie te vinden over hoe en door wie dit aangevraagd kan worden.

  Opzeggen/Overschrijven:

  Opzegging van je lidmaatschap kan alleen aan het einde van het verenigingsjaar. De opzegging moet vóór 1 juni van het lopende verenigingsjaar bij onze ledenadministratie binnen zijn via info@pelikaan-s.nl. Bij niet tijdige opzegging blijft het lidmaatschap behouden, behalve bij medische redenen of verhuizing naar een andere woonplaats. Daarna wordt het lidmaatschap automatisch met één jaar verlengd.

  Als je in het volgende seizoen bij een andere voetbalclub wilt gaan spelen, moet je eerst tijdig opzeggen en vervolgens vóór 15 juni een overschrijvingsverzoek indienen bij de KNVB.