Single Blog Title

This is a single blog caption

Pelikaan S – Oranje Nassua: Fahim Bellghroub laat Pelikaan S juichen (2-1)

Pelikaan S won afgelopen zaterdag de topper tegen Oranje Nassau, de koploper van 1E. Op Sportpark de Gaveborg in Oostwold wonnen de mannen van trainer Jan Schulting met 2-1.

Evenals eerder op sportpark Coendersborg in Groningen leek het topduel onbeslist te eindigen, maar kennelijk dacht Fahim Bellghroub daar anders over. Op de valreep, na een door Jan Hooiveld geforceerde strafschop, scoorde hij vanaf de strafschopstip de beslissende 2-1. Voor de thee had de middenvelder ook al doel getroffen.
Halverwege de eerste helft had Dennis Molema namens ON de ban gebroken: 0-1. Ruim tien minuten later stond het alweer gelijk: 1-1. In de slotfase was de balans nog steeds in evenwicht. Toen liet Bellghroub de Westerkwartierder aanhang juichen. Na een handsbal ging de bal op de ‘stip’ en Bellghroub hield het hoofd koel: 2-1. Na 14 duels hebben ON en Pelikaan S evenveel (27) punten en staan samen met SVI op een gedeelde 3e plaats op de ranglijst. Na een 2-1 overwinning op Balk is Noordscheschut de nieuwe koploper in de zaterdag 1e klasse E.