• Smit Entrence Control nieuwe shirtsponsor!

  3 jul 2024
 • Ik ben Marcel en samen met mijn vrouw Krista hebben wij sinds eind 2019 Smit Entrance Control.
  De naam zegt het al; wij doen alles op gebied van hang/sluitwerk en toegangsbeheer.
  Toegangsbeheer onderscheiden wij in twee verschillende devisies; mechanisch (sleutel en cilinder) en elektronisch in combinatie met 4G modules.
  Mechanisch kunnen wij meer dan 2500 deuren bedienen met 1 sleutel terwijl iedere huurder een eigen sleutel heeft die alleen op zijn of haar kamer past. Alle sleutels passen dan ook op hun eigen portiek.
  Zelf doe ik voornamelijk het inmeten en opzetten van Sluitplannen op locatie, bij ons op de zaak worden de cilinders dan volledig zelf opgebouwd door onze medewerker waarna onze zoon Milan de projecten realiseert en monteert.

  Daarnaast doe ik ook zelf de incasso werkzaamheden, dit houdt in dat ik deuren open maak en afsluit bij ontruimingen, huisuitzettingen, beslagleggingen en het sluiten van drugspanden.
  Ongeveer 2014 zijn wij begonnen om alle woningen en kamers van Bulten Kamerverhuur op sluitplan over te zetten en dat doen wij tot op heden en daar zijn wij enorm trots op. Net als op het sponsoren van twee voetbalteams van Pelikaan S.

  Naast alle soorten sleutels en cilinders kan iedereen bij ons ook terecht voor verf, ijzerwaren, gereedschap, non-paint en kitten.
  Wij zijn laagdrempelig waar veel klussers, zzp’ers en mensen komen voor materialen, koffie of soep.
  Wij zijn er dan ook voor zowel de zakelijke als particuliere klant.