• Veldverhuur

   

  Wilt u een veld of sportzaal huren voor uw voetbalwedstrijd, korfbalwedstrijd, sportdag of evenement? Bij De Gaveborg in Oostwold (gemeente Leek / Westerkwartier) is dit mogelijk. Oostwold ligt op nog geen 10 minuten rijden van de stad Groningen.

  De velden van De Gaveborg zijn voorzien van kunstgras en daardoor het hele jaar door te huur. Kunstgrasvelden zijn minder gevoelig voor weersinvloeden dan natuurlijke grasvelden. Ze kunnen enorme hoeveelheden water absorberen zonder blank te staan, worden niet beschadigd door vorst of felle zon, en bevriezen niet. Hierdoor blijft uw speelveld altijd in perfecte wedstrijdconditie. Het resultaat? Zomer en winter kunnen uw teams onder ideale omstandigheden trainen en spelen, zonder kale plekken, modder, waterplassen, dor gras, stof of losse plaggen.

  Wilt u een kunstgrasveld huren? Neem dan contact op met Multifunctioneel Centrum Oostwold De Gaveborg via telefoonnummer: 06-21566774.

   

 • Zaalverhuur

  Is het buiten slecht weer en wilt u uw sportdag, evenement of andere activiteit toch door laten gaan? Kies dan voor de sportzaal van De Gaveborg. U kunt de sportzaal huren voor zaalsporten, rommelmarkten, tentoonstellingen en diverse andere activiteiten. Of het nu voor een uurtje is of voor de hele dag, er zijn genoeg mogelijkheden. Zelfs arrangementen in combinatie met de buitenvelden zijn mogelijk.

  De sportzaal is geschikt voor de meeste binnensporten en voorzien van de officiƫle maatvoering en belijning, vastgesteld door de nationale sportbonden en organisaties. Daarnaast zijn de vloeren ook geschikt voor andere activiteiten zoals beurzen en vlooienmarkten.

  Wilt u de zaal huren? Neem dan contact op met Multifunctioneel Centrum Oostwold De Gaveborg via telefoonnummer: 06-21566774.