• Wijzijntop Personeelsdiensten is de nieuwe shirtsponsor van Pelikaan-S 2 en 3

  27 mei 2024
 • Wat doet wijzijntop Personeelsdiensten precies?

  Als wijzijntop Personeelsdiensten zijn wij gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van vakkrachten in zeer uiteenlopende vakgebieden, waaronder: techniek, productie, administratie en schoonmaak.

  Steeds vaker worden wij van wijzijntop Personeelsdiensten door onze opdrachtgevers gevraagd om de werving en selectie van nieuw personeel voor onze rekening te nemen. Wij selecteren geschikte kandidaten, waarna deze direct in dienst komen bij de opdrachtgever.

   

  Waarom moet je bij wijzijntop Personeelsdiensten aankloppen en niet bij de buurman?

  Als medewerker wil je graag een baan met toekomst en als werkgever wil je medewerkers waar je op kunt bouwen. wijzijntop is in staat om op de juiste manier deze matches te maken. Alleen al in 2023 hebben 136 medewerkers en opdrachtgevers besloten om met elkaar verder te gaan.

   

  Waarom sponsoren jullie Pelikaan-S?

  Al jaren zijn wij bij Pelikaan-S betrokken als bord- en wedstrijdsponsor. Als belangrijke sponsor heb je bij Pelikaan-S veel invloed en kun je ervoor zorgen dat je eigen kind speelt. Voor onze zoon is het belangrijk dat hij speelminuten maakt, met deze sponsoring hebben wij dit nu weten te garanderen!!  Hahaha!!

   

  Wil je nog iets kwijt?

  In de afgelopen tien jaren hebben wij enorm genoten van de prestaties die zijn geleverd. Nu wordt er een flinke stap terug gedaan. Wij vertrouwen erop dat Pelikaan-S een gezonde toekomst tegemoet gaat. Daarom blijven wij de club trouw door middel van deze sponsoring.

   

  Pelikaan-S is zeer dankbaar voor al hun sponsoren. Dankzij samenwerking met sponsoren kunnen we dit mogelijk maken!