Single Blog Title

This is a single blog caption

Zaterdag 3 juli 2021: Oefenwedstrijd Pelikaan S – FC Groningen

FC Groningen trapt de oefencampagne van het jubileumseizoen 2021/2022 morgenmiddag (zaterdag 3 juli) om 15.00 uur af tegen Pelikaan S in Leek op de accommodatie van VEV ’67. Deze oefenwedstrijd is helaas niet vrij toegankelijk voor publiek. Het bleek, gezien de huidige regels rondom Corona, niet mogelijk deze oefenwedstrijd met vrije kaartverkoop te organiseren. Wij hadden dit ook graag anders gezien.


Alternatief
FC Groningen biedt FC-supporters als alternatief de oefencampagne te volgen via een livestream op internet. Voor alle supporters die een account hebben via ‘Mijn FC Groningen’ worden de oefenwedstrijden van FC Groningen live aangeboden. Supporters met een ‘Mijn FC Groningen’ account krijgen op de wedstrijddag per e-mail een unieke link toegestuurd om de wedstrijd te kunnen bekijken. Supporters dienen uiterlijk voor vrijdag 2 juli 22.00 uur een account te hebben aangemaakt.

Daarnaast kunnen alle abonnees van Dagblad van het Noorden het volledige oefencampagne van FC Groningen exclusief live kijken op de site van Dagblad van het Noorden.